MiniEldis22h-tapahtuma järjestetään 7.–8.8.2021. Tapahtuma avaa palokuntien nuoriso-osastojen syyskauden juuri ennen koulujen syyslukukauden alkua.

Tämä tapahtuma toimii nuoriso-osastojen syyskauden avauksena juuri ennen koulujen syyslukukauden alkua. Korona vaikuttaa vahvasti palokuntanuorten toimintaan ja lähes kaikki alueelliset palokuntanuorten leirit on jouduttu perumaan koronarajoitusten vuoksi. Siksi onkin tärkeää, että toimintaa järjestetään palokuntanuorille koronaturvallisesti pienemmissä tapahtumissa.

Huom! Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Mikäli haluat vielä ilmoittaa palokuntasi mukaan, niin otathan yhteyttä osoitteeseen palokunta@spek.fi.

Leiripaikka

Palokunnat voivat järjestää tapahtuman haluamassaan paikassa, kuten paloasemalla, teltassa paloaseman pihalla, lähimetsässä tai jossain muussa haluamassaan paikassa.

Aikataulu

Aikataulu on tehty 22 tunnin mittaiseksi, mutta palokunnat voivat itse vaikuttaa leiriaikatauluihinsa. 22 tuntia tulee ajatuksesta tukea vuoden 2022 kansainvälistä palokuntanuorten Eldis 22 -leiriä, joka järjestetään Malmin lentokentällä 3.–9.7.2022. 

Tutustu leiritapahtuman aikatauluun!
Huom! Palokunnat voivat halutessaan rakentaa valmiin aikataulurungon ympärille omaa ohjelmaa. Tummennetut kohdat ovat kiinteitä, kaikille yhteisiä sisältöjä, joihin leireillä toivotaan osallistuttavan.

Sankoruiskukilpailu

Lauantain ohjelmaan on suunniteltu kaikille yhteinen sankoruiskukilpailu, johon kannustamme kaikkia palokuntia osallistumaan. 

Kaikkien sankoruiskukilpailusta Instagramiin tai Facebookiin kuvia ja videoita jakaneiden ja @palokuntaan-tilin päivitykseen merkanneiden kesken arvotaan kolme upeaa yllätyspalkintoa tiistaina 10.8.! Kuvat ja videot kilpailusuorituksista tulee ladata someen viimeistään maanantaina 9.8. Kuvia ja videoita voi ladata Instagramiin tai Facebookiin julkaisuna tai tarinana, kunhan muistaa merkata @palokuntaan-tilin päivitykseesi. 

Lue lisää sankoruiskukilpailusta.

Huom! Sankoruiskukilpailun yhteydessä palokunnat voivat halutessaan järjestää myös pienen vierailuhetken tapahtumaan esimerkiksi nuorten vanhemmille ja muille palokunnan toiminnasta kiinnostuneille. 

Suoratoistot leirille

Leirin aikataulussa on kiinteitä yhteisiä sisältöjä suoratoistona, joihin leireillä toivotaan osallistuttavan.

Lauantaina 7.8.
19.30 Eldis 22 -leirin kokemusasiantuntijanuorten puheenvuoro (suoratoistolinkki)
20.30 Viihteellinen iltaohjelma (suoratoistolinkki lähetetty sähköpostilla tapahtumaan osallistuville)

Sunnuntaina 8.8. 
9.00 Vuoden palokuntanuorisotyöntekijän julkistaminen (suoratoistolinkki)

Lisätietoa

Niko Ara
niko.ara@spek.fi
040 482 0806