Sankoruiskukilpailu

Lauantain ohjelmaan on suunniteltu kaikille yhteinen sankoruiskukilpailu, johon kannustamme kaikkia palokuntia osallistumaan. Kilpailuun osallistuvien ja siitä someen kuvia ja videoita jakavien ja @palokuntaan-tilin merkanneiden kesken on jaossa upeita yllätyspalkintoja!

Huom! Ennakkotiedoista poiketen sankoruiskun SM-karsintoja ei järjestetä MiniEldiksen yhteydessä. Pelastusliitot infoavat alueensa palokuntia missä ja milloin karsinta on mahdollista suorittaa.

Sankoruiskukilpailun ohjeet

Löydät ohjeet suoritettavasta radasta täältä. Ohjeissa kerrotaan, miten rata tulee rakentaa ja suorittaa. Voit myös katsoa kuvallisen ohjeen ja esimerkkisuorituksen radasta.

Tuomarointiohje löytyy täältä.

Sankoruiskukilpailussa jaossa upeita palkintoja! 

Kaikkien sankoruiskukilpailusta Instagramiin tai Facebookiin kuvia ja videoita jakaneiden ja @palokuntaan-tilin päivitykseen merkanneiden kesken arvotaan kolme upeaa yllätyspalkintoa tiistaina 10.8.! Kuvat ja videot kilpailusuorituksista tulee ladata someen viimeistään maanantaina 9.8. Kuvia ja videoita voi ladata Instagramiin tai Facebookiin julkaisuna tai tarinana, kunhan muistaa merkata @palokuntaan-tilin päivitykseesi. 

Näin osallistutte yllätyspalkintojen arvontaan: 
1. Osallistukaa sankoruiskukilpailuun lauantaina. 
2. Ottakaa ratasuorituksista kuvia ja videoita someen (huom! muistakaa merkitä tilimme @palokuntaan päivityksiinne, jotta löydämme ne). 
3. Olette mukana upeiden yllätyspalkintojen arvonnassa.