Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tapahtumat

Kuvassa palokuntanaisia suorittamassa ensiaputehtäviä, Iines tulta pyrstön alla -logo, teksti 5.7.2022 klo 12.30 alkaen Malmin lentokenttä, Helsinki. Ilmoittaudu mukaan!

SM-Iines palokuntanaisten tieto- ja taitokilpailu

05.07.2022

Helsinki

SM-Iines on palokuntanaisten tieto- ja taitokilpailu, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja edistää palokuntanaisten tietoja ja taitoja sekä herättää kiinnostusta palokuntanaistoimintaan ja siinä tarvittavien tietojen ja taitojen kehittämiseen. 

SM-Iines järjestetään tiistaina 5.7.2022 kello 12.30 alkaen Eldis 22 palokuntanuorten kansainvälisen suurleirin yhteydessä Malmin lentokentällä.

Kutsu

Tietoa kilpailusta

Kilpailuun voivat osallistua kaikki palokuntanaiset. Suosituksena on vähintään oman palokunnan perehdytysohjelman suorittaminen. 

Kilpailujoukkueen vahvuus on kolme (3) henkilöä. 

Kilpailussa on kaksi sarjaa: 

  1. palokuntien sarja

  2. pelastusliittojen sarja. 

Kukin kilpailija voi kuulua vain yhteen joukkueeseen. 

Kilpailussa on tieto- ja taitokilpailuosuus. Tietokilpailu on yksilösuoritus, taito-osuuden kilpailujoukkue suorittaa yhdessä. Taitokilpailun osa-alueet ovat 1. sammutus ja pelastaminen, 2. kodin turvallisuus ja 3. ensiapu.

Kilpailun järjestäjä tuo paikalle tarvittavan kaluston ja varusteet. Kilpailun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on voimassaoleva tapaturmavakuutus.

SM-Iineksen säännöt

Kilpailumaksu ja ilmoittautumiset 

Kilpailumaksu on 50 €/joukkue. Maksuun sisältyy kahvi ja lounas. 

Ilmoittautuminen tulee tehdä 5.6.2022 klo 24.00 mennessä HAKA-palokuntarekisteriin. Kilpailijoille lähetetään osallistumisvahvistus ja tarkemmat ohjeet sekä päivän vahvistettu aikataulu ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Muutoksia ilmoitettuun joukkuekokoonpanoon voidaan tehdä vain painavin syin ja muutokset vaativat kilpailutyöryhmän hyväksynnän. Kilpailutyöryhmä tekee tarvittaessa päätökset joukkuemäärän rajoittamisesta ja kilpailujoukkueiden soveltuvuudesta. 

Lisätiedot

Iines-työryhmän vetäjä
Marika Metsä-Tokila
050 405 4285
marika.metsatokila@gmail.com

Kehittämispäällikkö
Niko Ara
040 482 0806
niko.ara@spek.fi