Tapahtumat

Virtuaalinen Päivä Paloasemalla -tapahtuma

21.11.2020-06.12.2020

Verkossa

Lähde Viivi Pumpasen johdolla virtuaaliseen Päivä Paloasemalla -tapahtumaan ja tarkista mummon tai papan paloturvallisuutta Esko Eerikäisen seurassa. Paloturvallisuusviikko käynnistyy lauantaina 21.11. tuttuun tapaan koko perheen paloasemavierailulla. Tai ehkä ei ihan samalla tavalla kuin aiempina vuosina, sillä tällä kertaa voit tehdä käynnin kotisohvalta. Kutsu mummo ja pappa mukaan.

Paloturvallisuusviikon perinteisesti aloittava Päivä Paloasemalla -tapahtuma toteutetaan tänä vuonna poikkeuksellisesti täysin virtuaalisesti. Virtuaalisella paloasemalla kuka tahansa pääsee tutustumaan paloasemaan kuin olisi itse paikalla. Voit itse vaikka antaa palohälytyksen ja johan alkaa tapahtua!

Luvassa on aitoa tunnelmaa ja hauskoja yllätyksiä

Asemalla oppaina toimivat Viivi Pumpanen ja Esko Eerikäinen, joiden johdolla pääset muun muassa kurkistamaan paloauton sisälle ja näkemään kuinka kolariauton avaaminen suoritetaan. Voit myös haastaa Viivin paloasemalta löytyvästä sammutuspelistä. Kumpi mahtaa sammuttaa tulipalon alun vikkelämmin?

Perheen pienimpiä viihdyttävät Ruisku & Kalle, hassut palomiehet, jotka voivat aiheuttaa kikatusoireita. Lisäksi paloasemalla on mahdollista tutustua kivoihin vapaaehtoisiin.

Paloturvallisuusviikolla mummo, pappa ja muutkin läheiset ovat tärkeitä

Esko Eerikäinen lähtee mielellään kanssasi tarkastamaan mummon tai papan kodin paloturvallisuutta. Kutsu siis isovanhemmat mukaan paloasemavierailulle. Voitte oppia yhdessä uutta ja pitää hauskaa!

Virtuaalinen paloasema on auki 21.11.–6.12. Paloaseman kielinä ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Lisätietoja: https://paloturvallisuusviikko.fi/paiva-paloasemalla/