Uutiset

Uutiset

Palokuntanuorten SM-kilpailut

Julkaistu 24.03.2021

Veikon malja siirtyy syksyyn, tietokilpailu toukokuussa verkossa

Toukokuulle Tampereelle suunnitellut palokuntanuorten SM-kilpailut eli Veikon malja ja tietokilpailu toteutetaan koronapandemian uusin järjestelyin. Kilpailuiden järjestelyistä vastaa Hämeen pelastusliitto yhdessä Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön kanssa.

Tietokilpailu toukokuussa verkossa

Palokuntanuorten tietokilpailu järjestetään 29. kerran ja ensimmäistä kertaa verkossa. Tietokilpailuun voi jokainen pelastusliitto lähettää neljä joukkuetta aluekarsintojensa perusteella. Kilpailu on maksuton.

Joukkueeseen kuuluu kolme nuorta, joiden yhteisikä saa olla korkeintaan 42 vuotta. Yksittäisen jäsenen ikä kilpailuvuonna saa olla 17 vuotta, mutta ei 18 vuotta. Vajaalla joukkueella ei voi osallistua kilpailuun. Linkki tietokilpailuun toimitetaan ilmoittautuneille joukkueille kilpailupäivän aamuna sähköpostitse.

Lue lisää kilpailun kutsusta!

Veikon malja -kilpailu lokakuussa

Palokuntanuorten kalustonkäsittelyn SM-kilpailu eli Veikon malja siirtyy syksylle ja uusi ajankohta on lauantaina 30.10. Kilpailu järjestetään Tampereen aikuiskoulutuskeskuksessa. Kilpailu järjestetään 29. kerran ja kutsu julkaistaan elokuussa 2021, jossa on lisätietoa kilpailun järjestelyistä.

Lisätietoja

Hämeen pelastusliitto: Tomi Hakkarainen, 040 178 8865, tomi.Hakkarainen@takk.fi tai

SPEK: Niko Ara, 040 482 0806, niko.ara@spek.fi

Linkkejä

Tietokilpailun säännöt

Veikon maljan säännöt