Lue nettiversio täältä.

Palokuntatoiminta Materiaalia ja ohjeita Tapahtumakalenteri Yhteystiedot
Palokuntatoiminnan joulutervehdys 12/2022

Joulutervehdys SPEKin palokuntapalveluiden tiimiltä!

Vuosi 2022 on pian päättymässä ja katseita suunnataan jo vuoteen 2023.

Kurkkaa alta alkuvuoden tapahtumat ja ilmoittaudu mukaan. Tarjolla muun muassa palokuntanuorten kouluttajille ja ohjaajille suunnattuja webinaareja sekä palokuntanuorten ja -naisten keskustelufoorumit.

Tulevat tapahtumat

11

tammi

2023

Palokuntanuorisotyön keskustelufoorumi
11.1.2023 klo 17-18, verkossa

Tervetuloa palokuntanuorisotyön keskustelufoorumiin kertomaan ja kuulemaan kentän kuulumiset. Keskustelufoorumi on tarkoitettu kaikille palokuntanuorisotoimintaan osallistuville. Lisätietoja keskustelufoorumista ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan joulukuun aikana tapahtumasivullamme.
Lue lisää ja ilmoittaudu

11

tammi

2023

Virtaa ja vinkkejä nuorisotoimintaan -webinaarisarja: Palokuntanuorten kouluttajien ja ohjaajien jaksaminen ja harjoitusten monipuolistaminen
11.1.2023 klo 18-20, verkossa

PSPEK järjestää alkuvuodesta neljän webinaarin sarjan palokuntanuorten kouluttajille ja ohjaajille. Webinaarisarjan aiheet ovat nousseet valtakunnallisen palokuntanuorten kouluttajille ja ohjaajille suunnatun kyselyn tuloksista. Sarjan ensimmäisessä osassa puhutaan kouluttajien ja ohjaajien jaksamisesta ja harjoitusten monipuolistamisesta. Tervetuloa linjoille!
Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 5.1.

16

tammi

2023

Virtaa ja vinkkejä nuorisotoimintaan -webinaarisarja: Nuorten osallistaminen
16.1.2023 klo 18-20, verkossa

Webinaarisarjan toisessa osassa pohditaan palokuntanuorten osallistamista ja annetaan hyviä vinkkejä. Tervetuloa linjolle saamaan uusia ideoita ja jakamaan hyviä käytäntöjä!
Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 11.1. 

25

tammi

2023

Virtaa ja vinkkejä nuorisotoimintaan -webinaarisarja: Yhteistyö muiden tahojen kanssa & rahoitus
25.1.2023 klo 18-20, verkossa

Webinaarisarjan kolmannessa osassa aiheena on yhteistyö muiden tahojen kanssa. Lisäksi keskustellaan palokuntanuorisotoiminnan rahoittamismahdollisuuksista. Tervetuloa linjolle saamaan uusia ideoita ja jakamaan hyviä käytäntöjä!
Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 19.1.

30

tammi

2023

Virtaa ja vinkkejä nuorisotoimintaan -webinaarisarja: Turvallinen palokuntatoiminta
30.1.2023 klo 18-20, verkossa

Webinaarisarjan viimeisessä osassa aiheena on turvallinen palokuntatoiminta. Webinaarissa tutustutaan SPEKin tuottamiin Turvallinen palokuntatoiminta -materiaaleihin ja pohditaan yhdessä hyviä käytänteitä, joilla luoda palokunnassa kaikille turvallinen ja mukava toimintaympäristö. Tervetuloa linjolle saamaan uusia ideoita ja jakamaan hyviä käytäntöjä!
Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 25.1.

13

helmi

2023

Palokuntanaisten keskustelufoorumi
13.2.2023, verkossa

Tervetuloa palokuntanaisten keskustelufoorumiin kertomaan ja kuulemaan kentän kuulumiset. Keskustelufoorumi on tarkoitettu kaikille palokuntanaistoimintaan osallistuville. Lisätietoja keskustelufoorumista ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhemmin.
Lue lisää