Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tapahtumat

Pelastustoimen tutkimus- ja kehittämispäivät kuvituskuva

Pelastustoimen tutkimus- ja kehittämispäivät

05.06.2024-06.06.2024

Pelastusopisto, Kuopio

Vuoden 2024 Pelastustoimen tutkimus- ja kehittämispäivät järjestetään 5.–6.6. Pelastusopistolla Kuopiossa. Tämän vuoden tapahtuman teema on Vaikuttavasti yhteistyössä.

Tapahtuman lisäksi järjestetään tiistaina 4.6. illalla vapaamuotoinen Meet & greet -verkostoitumistilaisuus kaikille turvallisuuden tutkimus- ja kehittämistoiminnasta kiinnostuneille. Tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Tapahtuman ohjelmassa on muun muussa yhteistä työskentelyä tulevaisuuden TKI-toiminnan edistämiseksi, puhetta tekoälystä ja teknologiasta, laajasti erilaisia ajankohtaisia tutkimusaiheita teemasessioissa, pelastusalan innovaatioita ja kehittämistoiminnan esittelyitä sekä ennakointia strategisesta näkökulmasta digitaalisiin työkaluihin.

Tapahtuman keynote-puheenvuoroissa paneudutaan paineenalaiseen päätöksentekoon empiirisen tutkitun tiedon valossa ja pelastustoimen ja sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistyöhön hyvinvointialueella.

Puhujina FT, HTM Harri Gustafsberg ja pelastusjohtaja/toimialajohtaja Markus Viitaniemi.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Tarkemmat tiedot päivien sisällöistä ja ilmoittautuminen löytyvät tapahtuman nettisivuilta: Pelastustoimen tutkimuspäivät 2024 - Pelastusopisto

HUOM! Kuopiossa järjestetään samaan aikaan kirjastoalan iso tapahtuma, joten on suositeltavaa varata majoitus mahdollisimman pian. Tapahtuman sivuilla on majoitukseen liittyen lisätietoa.

Tervetuloa tutustumaan Pelastusopistoon sekä verkottumaan ja viihtymään pelastustoimen tutkimuksen ja kehittämisen parissa!