Palokunta-esite

Palokuntanuorisotoiminta – Virtaa ja vinkkejä palokuntanuorisotoimintaan

Millaista valmista materiaalia on tarjolla nuorten ja ohjaajien rekrytointiin? Miten nuoret pääsevät vaikuttamaan palokunnan yhteisiin asioihin? Mistä vinkkejä viikkoharjoituksiin?

Palokuntanuorisotoiminnan esite kokoaa yhteen SPEKin palokuntapalveluiden tuottamat materiaalit ja työkalut sekä ajankohtaiset aiheet nuoriso-osastoille. Esitteessä kerrotaan esimerkiksi nuoriso-osastojen turvallisesta toiminnasta, kouluttajien vinkkipankista, rekrytointimateriaaleista, kilpailuista ja kouluttajien kursseista.

Esite, Palokuntanuorisotoiminnan erityistilanteet -opas sekä palokuntanuorten arvot -juliste on lähetetty syyskuun puolivälissä kaikille palokuntien nuoriso-osastoille, joiden osoitteet löytyvät HAKAsta. Toivottavasti materiaaleista on osastollenne iloa ja hyötyä!

Jos et saanut materiaaleja, voit tilata ne ottamalla meihin yhteyttä palokunta@spek.fi. Esite on luettavissa myös sähköisenä.

Palokunta-esite toukokuu 2023

Tunnetko jo Liekin ja Kipinän? Tiedätkö, mistä löytyy vinkkejä viikkoharjoituksiin? Onko turvallisen palokuntatoiminnan periaatteet muistissa?

Palokunta-esite kokoaa yhteen SPEKin palokuntapalveluiden tuottamat materiaalit ja työkalut sekä ajankohtaiset aiheet. Esitteessä kerrotaan esimerkiksi turvallisesta palokuntatoiminnasta, palokuntien rekrytointimateriaaleista, viikkoharjoituksista, hallinnointikanta HAKAsta sekä Kipinä- ja Liekki-työkaluista.

Palokunta-esitteestä löydät tietoa ja toimintavinkkejä – olit sitten tuore palokuntalainen tai konkari!

Esite on lähtenyt Pelastustieto-lehden toukokuun numeron välissä lehden tilaajille, mutta jaamme sitä myös tulevissa tapahtumissa. Lisäksi esite on luettavissa verkossa.