Hae mukaan palokuntanuorisotyön koulutustyöryhmään!

Haemme jäseniä valtakunnalliseen palokuntanuorisotyön koulutustyöryhmään, jonka tehtävänä on avustaa ja ohjata palokuntanuorten ja heidän ohjaajiensa koulutusjärjestelmän kehittämistä. Lisäksi työryhmä tarkistaa koulutusmateriaalien päivitykset ja tekee tarvittaessa korjauksia.

Koulutustyöryhmä kokoontuu tarvittaessa ja kokoustamisessa suositaan etä- tai sähköpostikokouksia. Lähikokouksia järjestetään tarvittaessa. Kokouksista ei makseta palkkioita.

Työryhmän kokoonpano on 4–5 henkilöä, joiden lisäksi koulutustyöryhmään haetaan kaksi palokuntanuorta, jotka toimivat kokemusasiantuntijanuorina. Ryhmän puheenjohtajana toimii harrastustyöryhmän jäsen. Etsimmekin mukaan sekä palokuntanuorten koulutukset tuntevia palokuntalaisia että innostuneita palokuntanuoria!

Koulutustyöryhmään haetaan täyttämällä hakulomake. Hakulomake on auki 23.3. asti.

Valintaan vaikuttavat henkilöiden osaaminen ja kokemus. Työryhmäläisten tulee tuntea palokuntanuorisotyön koulutuksen nykyinen rakenne ja sisällöt. Lisäksi työryhmäläiset tarvitsevat hyvät ryhmätyötaidot sekä kirjalliset ilmaisutaidot. On tärkeää, että työryhmäläisiltä löytyy halua kehittää palokuntanuorten koulutusjärjestelmää ja koulutussisältöjä sekä antaa näkemyksiään ja osaamistaan koulutusjärjestelmän hyväksi.

Lisätiedot:

Niko Ara
niko.ara@spek.fi

Outi Kunnamo
outi.kunnamo@spek.fi