HAKA Appilla tarkistat omat tiedot ja kirjaat viikkoharjoitusten osallistujat helposti

HAKA Turvallisuusosaamisen hallinnointikantaa voi käyttää selaimen lisäksi nyt älypuhelimella HAKA App -mobiilisovelluksella. Käyttäjällä on samat käyttäjäoikeudet molemmissa versioissa.

HAKAn mobiilisovellus julkaistiin syyskuussa 2020 ja sitä on ladattu jo yli 1300 kertaa! Sovellusta päivitetään säännöllisesti, joten kannattaa tarkistaa, että käytössäsi on viimeisin versio. Tällä hetkellä uusin versio on 1.1.3, jonka voit tarkistaa uloskirjautumisvalikon kohdasta "tietoa sovelluksesta". Alla lyhyet kuvaukset mobiilisovelluksen toiminnoista.

Osallistujien kirjaaminen

Mobiilisovelluksella on näppärä kirjata viikkoharjoitukseen osallistujat harjoituksen aikana, kun henkilöt ovat vielä paikan päällä. Osallistujien kirjaamiseen viikkoharjoituksen kouluttajalta vaaditaan vähintään tapahtumakäyttäjäoikeudet. 

Omat tiedot

Jokainen hälytysosastolainen voi omista tiedoistaan tarkistaa osallistumisprosenttinsa hälytysosaston harjoituksiin ja hälytyksiin. Peruskäyttäjällä on näkymä vain omiin tietoihin. Jokainen näkee mobiilisovelluksessa omat pätevyytensä, koulutustasonsa sekä käymänsä koulutukset. Jos havaitset virheitä omissa tiedoissasi, ilmoita siitä osastokäyttäjäoikeuksin varustetulle henkilölle, joka voi korjata tiedot.

Mobiilisovelluksen keskeiset toiminnot

Sähköinen jäsenkortti: jäsennumero ja koulutustaso 
Omat tietoni:

  • Aktiivisuus (harjoitus- ja hälytysaktiivisuus)
  • Pätevyydet, Koulutustaso, Koulutukset
  • Jäsentiedot
  • Jäsenyydet

Tapahtumakalenteri: HAKAn kurssikalenteri oman palokunnan toimialueelta (ilmoittaudu tapahtumiin tai muokkaa ilmoittautumistasi)
Tapahtuman syöttö: Kirjaa harjoitukset ja hälytykset ja muut tapahtumat
Viestit: Lue saapuneita viestejä
Yhteystiedot: Palokuntani, SPEK, Linkit
Materiaalit: Oppaat palokuntalaisille
Vinkkaa kaverille: Lähetä sovelluksen linkki viestinä

Lataa HAKA App

Lataa itsellesi HAKA App oman puhelimesi sovelluskaupasta.

Mobiilisovellus toimii reaaliajassa varsinaiseen HAKAan, joka toimii pilvipalvelussa. Sovelluksen toimimattomuudesta voi raportoida, kuten HAKAn muistakin virhetilanteista palautelomakkeella: http://www.24365.fi/hakatuki/

Linkit sovelluskauppaan

Google play store logo.

Latauslinkki: Google play -palveluun

App Store logo.

Latauslinkki: App Store -palveluun

Julkaistu alun perin uutisena 4.11.2020, päivitetty 5.2.2021. Lisätty omaksi sivuksi 23.2.2021, päivitetty 11.3.2021.