Palokuntalaistarina-videokilpailu palokunnille

Palokuntalaistarina-videokilpailussa etsittiin kiinnostavaa tarinaa, joka luo positiivisen ja arvostusta herättävän kuvan palokuntatoiminnasta. Tarinat saivat liittyä palokuntien henkilöihin tai toimintaan. Kilpailun palkintona on 1 000 euroa.

Kilpailuun lähetettiin toukokuun loppuun mennessä 12 huikeaa tarinaa ja nyt on aika käynnistää yleisöäänestys. Katso videot ja anna ääni suosikillesi – kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan kaksi 50 euron lahjakorttia Palokunta-verkkokauppaan!

Yleisöäänestys

Äänestä Webropol-lomakkeella omasta mielestäsi parasta palokuntalaistarinaa. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi 50 euron lahjakorttia Palokunta-verkkokauppaan. Äänestys päättyy torstaina 15.6. ja äänestää voi vain kerran.

Kaikki kilpailuvideot löydät tältä verkkosivulta. Kilpailussa ovat mukana Tampereen VPK, Turun VPK, Nokian VPK, Padasjoen VPK, Riihimäen VPK, Panelian VPK, Reijolan VPK, Rymättylän VPK, Viitasaaren paloasema/Viitasaaren lukion pelastus- ja turvallisuuslinja, Asolan VPK, Rovaniemen VPK ja Sallan VPK.

Palokuntalaistarinat

Tampereen VPK

Turun VPK

Nokian VPK

Padasjoen VPK

Riihimäen VPK

Panelian VPK

Reijolan VPK

Rymättylän VPK

Viitasaaren paloasema/Viitasaaren lukion pelastus- ja turvallisuuslinja

Asolan VPK

Rovaniemen VPK

Sallan VPK

Palkinto ja arviointikriteerit

Kilpailun palkintona on 1 000 euron stipendi, jonka Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö on saanut jaettavaksi Turvallisuuden tukisäätiöltä. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomen palokunnat ja palokuntien eri osastot. Palkinto myönnetään palokunnalle.

Videoiden arvioinnissa painotetaan kiinnostavaa tarinaa, joka luo positiivisen ja arvostusta herättävän kuvan palokuntatoiminnasta.

Yleisöäänestys on yksi videoiden arviointikriteereistä. Lisäksi SPEKin palokuntapalveluiden asiantuntija Patrik Willberg, viestintäkoordinaattori Outi Spolander ja graafinen suunnittelija Johanna Kuittinen arvioivat videot.

Katso kilpailun tarkemmat säännöt täältä

Lisätiedot

Outi Spolander
outi.spolander@spek.fi
p. 040 773 3261