Palokuntalaistarina-videokilpailu palokunnille

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön Palokuntapalvelut järjestää palokunnille palokuntalaistarina-videokilpailun 15.6.–31.8.2022.

Onko palokunnassasi henkilö, jonka tarina vain odottaa kertomistaan?

Palokunnissa on yhtä monta tarinaa kuin on palokuntalaistakin. Kerro omasi, jaa se somessa ja ilmoittaudu mukaan kilpailuun elokuun loppuun mennessä!


​Palokuntalaistarina-videon tekeminen

Kuvatkaa video, jonka pituus on max. 5 minuuttia.

Kertokaa videolla tarina tai tarinoita ihmisistä palokunnassanne.

Hyviä kysymyksiä ovat mm.

  • Mikä sai henkilön liittymään mukaan palokuntatoimintaan?
  • Mikä on saanut pysymään toiminnassa?
  • Mikä palokuntatoiminnassa on parasta?

Ladatkaa videonne sosiaaliseen mediaan (esim. TikTok, Instagram, Facebook tai YouTube) käyttäen tunnistetta #palokuntalaistarina.

Halutessanne voitte osallistua videokilpailuun, mutta Palokuntalaistarina-videon voi kuvata myös osallistumatta kilpailuun.

Palokuntalaistarina-videokilpailuun osallistuminen

Kun Palokuntalaistarina-video on julkaistu, ilmoittaudu mukaan kilpailuun TÄMÄN KILPAILULOMAKKEEN KAUTTA.

Kilpailuajan päätyttyä kilpailulomakkeen kautta mukaan ilmoittautuneiden palokuntien kesken arvotaan 150 euron arvoinen lahjakortti Palokunta-verkkokauppaan.

Katso kilpailun tarkemmat säännöt täältä.

Mistä on kyse?

Palokuntalaistarina-videokilpailu innostaa palokuntia tuottamaan sosiaaliseen mediaan tarinallisia videoita palokuntalaisista ja palokuntien toiminnasta.

Palokuntien tekemien Palokuntalaistarina-videoiden kautta palokuntatoimintaa tehdään tunnetummaksi. Videoilla kerrotaan palokuntalaisten omia tarinoita, jotka tuovat esiin palokuntalaisten moninaisuutta. Palokunnissa on yhtä monta tarinaa kuin on palokuntalaisiakin.