Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tapahtumat

Kuvassa nuori mies pelaa esportsia tietokoneella kuulokkeet päässä. Kuvassa teksti Palokuntaan Esports CS:GO-turnaus karsinnat vko 21 finaali 28.5.2022 ilmoittaudu mukaan k-16

Palokuntaan Esports: CS:GO-turnaus

23.05.2022-29.05.2022

Discord

Toukokuussa viikolla 21 eli 23.–29.5.2022 järjestetään Palokuntaan Esportsin ensimmäinen kaikille yli 16-vuotiaille palokuntalaisille tai palokuntamielisille suunnattu peliturnaus, jossa pelataan yhtä maailman suosituimmista esports-peleistä, Counter-Strike: Global Offensivea eli CS:GOta (K-16). CS:GO on joukkueena pelattava strategiapeli, jossa joukkueen hyvä yhteistyö korostuu. CS:GOta. Turnaus järjestetään etäyhteyksin.

Ensimmäiseen Palokuntaan esports -turnaukseen osallistuu neljä joukkuetta: Niilin Hanhet, Puistolan Seniorit, Aitoon VPK sekä JKL Veparit.

Otteluita pelataan viikon aikana yhteensä seitsemän. Jokainen joukkue pelaa viikolla pelattavissa karsintapeleissä toisiaan vastaan ja kaksi parasta etenee viikonloppuna pelattavaan finaaliin. Finaaliin yltävät joukkueet saavat mainetta ja kunniaa, mutta luvassa on myös pieni yllätyspalkinto.

Otteluohjelma

MA 23.5.
klo 17 Niilin Hanhet – JKL Veparit
klo 20 Niilin Hanhet – Puistolan Seniorit

TI 24.5.
klo 20 Niilin Hanhet – Aitoon VPK

KE 25.5.
klo 19 Puistolan Seniorit – JKL Veparit

TO 26.5.
klo 19 Puistolan Seniorit – Aitoon VPK

PE 27.5.
klo 19 Aitoon VPK – JKL Veparit

Finaaliottelu
SU 29.5.

klo 15 Aitoon VPK – Niilin Hanhet

Seuraa otteluita livenä

Turnauksen pelit striimaamaan, jolloin niitä pääsevät seuraamaan myös muut kuin turnaukseen osallistuvat pelaajat. Turnausviikon pelit livelähetetään striimauspalvelu Twitchissä. Pääset seuraamaan pelejä osoitteessa: https://www.twitch.tv/palokuntaan. Sivulta löydät myös ajantasaisen otteluohjelman tietoja-osion alta.

Voit rekisteröityä Twitchiin ilmaiseksi, jolloin pääset myös osallistumaan livelähetyksen aikana käytävään chat-keskusteluun!

SPEKin työntekijät, järjestöohjaaja Camilla Elgland ja koordinaattori Heli Kari, sekä Palokuntaan-Discordin ylläpitäjistä koostuva tiimi huolehtivat turnauksen järjestämisestä tukien, mahdollistaen ja ohjaten peliin osallistuvia nuoria ja aikuisia.