Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tapahtumat

Kuvassa kaksi palokuntanuorta, jotka käyttävät sankoruiskua.

Sankoruiskun SM-kilpailu

06.07.2022

Helsinki

Sankoruiskun SM-kilpailu järjestetään keskiviikkona 6.7.2022 Eldis 22 kansainvälisen palokuntanuorten leirin vierailupäivän aikana.

Tervetuloa kilpailemaan Sankoruiskun SM-kisoihin, jotka järjestetään kansainvälisen palokuntanuorten Eldis22 -leirin yhteydessä Malmin lentokentällä ti 6.7. klo 18 alkaen. Varaathan aikaa myös ilmoittautumiselle ennen kisojen alkua.

Kutsu

Kilpailun järjestäminen

Kilpailu järjestetään valtakunnallisen palokuntanuorten leirin yhteydessä.

Pelastusliitot järjestävät karsinnat ennen valtakunnallista leiriä ja ilmoittavat kaksi (2) parasta joukkuetta, jotka täyttävät sääntöpykälä 4:n. Ilmoittautumisen on tapahduttava viimeistään kolmekymmentä (30) vuorokautta ennen valtakunnallisen leirin alkua. Karsintatavan päättää pelastusliitto, mutta karsinnassa on käytettävä sankoruiskua.

Joukkue ja varustus

Joukkue koostuu kolmesta (3) palokuntanuoresta, jotka ovat samasta nuoriso-osastosta. Joukkueen jäsenistä yksi saa täyttää enintään 12 vuotta, yksi enintään 14 vuotta ja yksi enintään 17 vuotta kilpailuvuonna. Vaadittaessa nuorten tulee todistaa ikänsä. Ulkomaalaisjoukkueet voivat halutessaan osallistua kilpailuun, mutta eivät voi saavuttaa SM-arvoa. Ulkomaalaisjoukkueiden määrä on rajoitettu, enintään kaksi (2) joukkuetta osallistuvaa maata kohden. Jokaisella joukkueen jäsenellä tulee olla kypärä, saappaat ja käsineet. Varusteita on käytettävä kilpailusuorituksen aikana.

Voit tutustua sankoruiskun SM-kilpailun sääntöihin tarkemmin tästä:
Sankoruiskun SM-säännöt

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä 5.6.2022 klo 24.00 mennessä HAKA-palokuntarekisteriin.

Kilpailijoille lähetetään osallistumisvahvistus ja tarkemmat ohjeet sekä päivän vahvistettu aikataulu ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja

Kehittämispäällikkö
Niko Ara
040 482 0806
niko.ara@spek.fi