Uutiset

Uutiset

Kuvassa punainen matto, joka johtaa rappuset ylös lavalle. Taustalla Vuoden palomies -logo.

Julkaistu 05.09.2022

Kenestä Vuoden palomies 2022?

Nyt etsitään Vuoden palomiestä 2022. Tunnetko pelastajan, joka ansaitsee tunnustuksen esimerkillisestä työstään? Tee ehdotus 30.9. mennessä!

Syyskuun ajan kerätään ehdokkaita Vuoden palomies 2022 -tunnustuksen saajaksi.

Tunnetko pelastajan, joka on toiminut esimerkillisesti, suorittanut jonkun erityistä tunnustusta ansaitsevan pelastustehtävän tai huomattavaa urheutta tai uhrautuvaa palomieshenkeä osoittavan teon? Erityisillä perusteilla voidaan Vuoden palomieheksi valita myös ryhmä tai yhteisö.

Vuoden palomies 2022 -ehdokasasettelu päättyy perjantaina 30.9.2022, joten toimi pian ja jätä oma ehdotuksesi Vuoden palomiehestä. Ehdotuksen voi tehdä yhteisö tai yksityinen henkilö.

Tee ehdotus tunnustuksen saajaksi täällä: http://vuodenpalomies.fi/tee-ehdotus-arvonimen-saajasta.php

Vuoden palomies -tunnustus nostaa alan tunnettuutta

Tunnustuksen jakamisen tarkoituksena on alan ja palomiestyön tunnetuksi tekeminen ja myönteisen julkisuuden lisääminen. 

Viime vuonna tunnustus myönnettiin pelastusalan työturvallisuuden uranuurtajana tunnetulle Juha Höökille. Tutustu myös aiempien vuosien tunnustuksen saajiin täällä: http://vuodenpalomies.fi/vuoden-palomiehet.php

Ehdokkaiden joukosta valinnan suorittaa toimikunta, johon kuuluu kaksi kahdeksi vuodeksi kerrallaan valittua edustajaa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestöstä, Suomen Palopäällys­töliitosta, Julkisten ja hyvinvointialojen liitosta ja Suomen Sopimuspalokuntien Liitosta. Toimikuntaan kuuluu lisäksi puhevaltaisina asiantuntijajäseninä Pelastustieto-lehden ja Sisäministeriön edustajat.

Uusimmat