Uutiset

Uutiset

MiniEldis22h

Julkaistu 08.06.2021

MiniEldis22h-leiri starttaa palokuntien nuoriso-osastojen syystoiminnan

Tämän vuoden suurin palokuntatapahtuma MiniEldis22h kokoaa palokuntien nuoriso-osastot eri puolilta Suomea syyskauden avaukseen uudenlaisella tapahtumakonseptilla 7.–8.8.2021.

MiniEldis22h on matalankynnyksen 22 tuntia kestävä tapahtuma, joka tarjoaa mahdollisuuden järjestää palokuntanuorille leiritoimintaa koronaturvallisesti omalla paikkakunnalla. Palokunnat voivat järjestää tapahtuman haluamassaan paikassa, kuten paloasemalla, teltassa paloaseman pihalla tai vaikka lähimetsässä.

MiniEldis tarjoaa palokunnille vapaasti muokattavan leiriaikataulurungon ja kaikille yhteistä verkossa lähetettävää sisältöä. Palokunnat voivat halutessaan rakentaa valmiin aikataulurungon ympärille omaa ohjelmaa.

Aikataulu on tehty 22 tunnin mittaiseksi, sillä tapahtuman ajatuksena on tukea vuoden 2022 kansainvälistä palokuntanuorten Eldis 22 -leiriä, joka järjestetään Malmin lentokentällä 3.–9.7.2022.

Tarjolla yhteistä ohjelmaa

Tapahtuman valmiiksi luodusta aikataulurungosta löytyy kaikille yhteistä sisältöä, kuten vuoden palokuntanuorisotyöntekijän julkaisu, joka on tarkoitus toteuttaa jokaisella palokuntakohtaisella MiniEldis22h-leirillä samanaikaisesti suoratoistona.

Lisäksi, jos alueellinen Pelastusliitto ei ole muuta ohjeistanut, on MiniEldiksen aikana mahdollista suorittaa Sankoruiskun SM-karsinta 7.8. klo 15.30 alkaen. Tarkemmat ohjeet suoritettavasta radasta ja karsinnan dokumentoinnista lähetetään osallistujille lähempänä tapahtumaa.

Osallistuminen tapahtumaan

MiniEldis22h-leiri on loistava tapa avata palokuntien nuoriso-osastojen syyskausi juuri ennen koulujen syyslukukauden alkua. Kannustammekin kaikkia palokuntia osallistumaan vuoden suurimpaan ja hauskimpaan palokuntatapahtumaan ja toivomme, että leirin järjestäminen mahdollistetaan kaikilla paikkakunnilla.

Ilmoittautuminen MiniEldis22h-leirille on sulkeutunut. Jos palokuntasi on kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan, niin pistä sähköpostia osoitteeseen palokunta@spek.fi.

Lisätietoa tapahtumasta ja tarkemmat aikataulut löydät MiniEldis22h-tapahtuman nettisivuilta!