Uutiset

Uutiset

Netvisor-taloushallintopalvelut palokunnille

Julkaistu 13.08.2021

Palokuntien taloushallintopalveluista tekeillä yhteistarjouspyyntö

SPEKin palokuntapalvelut neuvottelee tilitoimisto Rantalaisen kanssa palokunnille räätälöitävää yhteistä taloushallintopalvelupakettia. Kartoitamme nyt taloushallintopalveluista kiinnostuneita palokuntia. Vastaa kyselyyn 15.9.2021 mennessä!

Sähköistä taloushallintoa 

Palvelu rakentuu sähköisen talous- ja palkkahallinto-ohjelmisto Netvisorin pohjalle. Selainpohjaisella ja yhteiskäyttöisellä Netvisor-ohjelmistolla palokunnan rahastonhoitaja hoitaa yhdistyksen maksuliikenteen ja laskujen tiliöinnin tilitoimistokumppanin kanssa samassa ympäristössä, mikä säästää kustannuksia, vähentää taloushallinnon rutiineihin käytettävää aikaa ja luo luotettavan pohjan taloushallinon hoitamiseen. 

Luotettava kumppani 

Rantalainen-konserni palvelee n. 17 000 asiakasta yli 850 asiantuntijan voimin yli 40 paikkakunnalla. Vastaavanlainen palvelu on käytössä mm. Suomen Olympiakomitean kautta useilla urheiluseuroilla. 

Rantalaisen palvelu yksilöidään vastaamaan yhdistyksen palvelutarpeita. Rantalaisen tarjoamaan palveluun voi sisältyä koko kirjanpidon ja palkanlaskennan hoitaminen tai pelkkä tilinpäätös. Rantalainen tekee erillisen tarjouksen ohjelmisto- ja taloushallintopalveluista jokaisen yhdistyksen perustietojen perusteella.   

Netvisor tarjoaa erilaisia käyttömahdollisuuksia yhdistyksen koon mukaan. Ohjelma skaalautuu yhdistyksen tarvitsemiin palvelutarpeisiin.  

Yhtenäinen tilikartta helpottaa raportointia ja budjetointia 

Pieni yhdistys voi käyttää pelkkiä Netvisorin perustoimintoja ilman sähköistä laskujen ja kuittien vastaanottoa ja käyttää ainoastaan pankkiliikennettä ja kirjanpito-ohjelmistoa.   

Suuremmassa yhdistyksessä sähköinen taloushallinto ja laskujen vastaanottaminen Netvisor-ohjelmistoon kokoaa kirjanpidon tositteet ja taloushallinnon raportit yhteen paikkaan ja säästää käyttäjän aikaa. Kirjanpito ja raportointi on ajantasaista ja yhdistyksen budjetointi helpottuu perustietojen ollessa valmiina ohjelmistossa.   

Rantalainen järjestää peruskoulutuksen ohjelmiston käyttöön virtuaalikoulutuksena tai tarpeen mukaan paikan päällä. Käyttäjät saavat kolmen ensimmäisen kuukauden ajan myös ilmaista puhelintukea Netvisorin käytön opettelussa. Palokunta saa Rantalaiselta henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jolta saa tarvitessa neuvoja ja opastusta ohjelman käytössä ja yhteistyön rakentamisessa. 

Taloushallinto taskussasi 

Palvelu mahdollistaa ostolaskujen vastaanottamisen verkkolaskuosoitteeseen tai sähköpostiin. Lisäksi paperilaskut ja kuitit voi helposti skannata järjestelmään. 

Puhelimeen ladattavan Netvisor-mobiilisovelluksen avulla myös laskujen asiatarkastukset, tiliöinnit, hyväksymiset ja maksatukset hoituvat kätevästi. 

Jokainen vastuuhenkilö pääsee reaaliaikaisesti seuraamaan oman kustannuspaikan taloustilannetta. 

Rahastonhoitajan työ helpottuu 

Mahdolliset jäsenlaskutukset hoituvat kätevästi järjestelmästä sähköposteihin lähetettävillä laskuilla. 

Rantalainen voi myös toimittaa palokunnan tilinpäätösraportin suoraan pelastuslaitokselle, niin sovittaessa. 

Palvelun hinta

Palvelun hinta muodostuu palokunnan volyymin ja tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä palvelun hinta on normaalikokoisen palokunnan osalta n. 1 400–1 800 euroa vuodessa. Rantalainen pyytää Netvisorilta yhteistarjouksen kiinnostusta osoittaneiden palokuntien määrään perustuen.  

Voit lukea lisätietoja palvelusta: 
https://netvisor.fi/yrityksille/seuroille/ 
https://www.rantalainen.fi/toimialaratkaisut/urheiluseurat/

Oletteko kiinnostuneita saamaan tarjouksen? 

Mikäli olette kiinnostuneita saamaan tarjouksen palveluista, täytä alla olevan linkin takaa löytyvä lomake 15.9.2021 mennessä: 
https://link.webropolsurveys.com/S/D7C764E278A81939  

Huom! Lomakkeen täyttäminen ja tarjouksen pyytäminen ei sido palokuntaa mihinkään.

Lomakkeen täyttäneet palokunnat saavat lokakuussa tarjouksen palvelusta. Jos saamanne tarjous miellyttää teitä ja haluatte ottaa Rantalaisen tarjoaman taloushallintopalvelun käyttöönne vuoden 2022 alusta, tulee teidän sopia asiasta Rantalaisen kanssa marraskuun aikana. 

Uusimmat