Uutiset

Uutiset

Viestintäkoordinaattori Outi Spolander

Julkaistu 13.01.2023

SPEKin palokuntapalveluiden uusi viestintäkoordinaattori esittäytyy

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön palokuntapalveluiden tiimissä aloitti tammikuun alussa viestintäkoordinaattori Outi Spolander. Outi tulee vastamaan palokuntapalveluiden viestinnästä vuoden 2023 loppuun.

Outi Spolander siirtyy tehtävään nykyisen viestintäkoordinaattori Riikka Vihavaisen jäädessä vapaalle. Outi on vastavalmistunut valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopiston politiikan ja viestinnän koulutusohjelmasta. Opintojen aikana Outi on työskennellyt ympäristöministeriössä viestinnän ja koulutuspäivien parissa sekä tehnyt viestintäharjoittelut sosiaali- ja terveysalan organisaatiossa.

– Olen innoissani, että pääsen näin pian valmistumisen jälkeen syventämään viestinnän asiantuntijuuttani sekä laajentamaan osaamistani myös palokuntatoiminnan puolelle. Vaikka minulla on paljon opittavaa, pystyn varmasti hyödyntämään aikaisempia kokemuksiani viestintätehtävistä, koulutusten ja tapahtumien järjestämisestä sekä järjestötoiminnasta.

Outille on tärkeää työskennellä yhteiskunnallisesti vaikuttavien aiheiden parissa, joten pelastusalaan liittyvä viestintä tuntui luontevalta suunnalta. Palokuntatoimintaan perehtymisen lisäksi Outi odottaa uuteen työyhteisöön tutustumista.

– Jo ensimmäisinä päivinä kiinnitin huomiota SPEKin yhteisölliseen tunnelmaan. Aamulla toimistolle tullessa kahvihuoneessa pääsee juttelemaan kasvokkain kollegoiden kanssa, mikä on tuntunut korona-aikana opiskelleesta ja työelämän aloittaneesta erittäin kaivatulta. Mahtavaa aloittaa uusi vuosi SPEKissä!

Uusimmat