Uutiset

Uutiset

Kuvassa palokuntanuoria sammuttamassa tulta. Kuvan vasemmassa alakulmassa logo, jossa lukee rekryilmoitus Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK.

Julkaistu 12.04.2022

Tule osaksi kasvavaa tiimiämme!

Haemme joukkoomme hankekoordinaattoria kehittämään palokuntien nuorisotoimintaa. Lue tehtävänkuvaus ja hae paikkaa 1.5.2022 mennessä!

Hankekoordinaattori työskentelee palokuntatiimissämme, jonka keskeisin sidosryhmä on kaikki Suomen palokuntalaiset.

Vastaat palokuntien nuorisotoiminnan nykytilan kartoittamisesta ja uudistamistarpeiden selvittämisestä sekä toimintamallien suunnittelusta yhteistyössä eri verkostojen kanssa. Hankkeen aikana pääset mm. rekrytoimaan pilottipalokuntia sekä suunnittelemaan ja tuottamaan palokuntanuorten viikkoharjoituksia. 

Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi alla olevasta kuvauksesta:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto sekä tuntemusta palokuntanuorisotyöstä tai kokemusta kunnassa/järjestöissä tapahtuvasta nuorisotyöstä.
  • Verkoistoituminen ja projektityöskentely ovat sinulle luontaisia ja mieluisia.
  • Sinulla on hyvät tietotekniikka- ja viestintätaidot.
  • Osaat tehdä töitä itsenäisesti ja aktiivisena tiimin jäsenenä.
  • Olet valmis työskentelemään osittain myös toimistotyöajan ulkopuolella ja viikonloppuisin (muutamia päiviä kuukausittain), ja sinulla on mahdollisuus Suomessa matkustamiseen.

Jos kiinnostuit, kuulisimme sinusta mielellämme lisää. Lähetä meille hakemus pikimmiten, mutta kuitenkin viimeistään 1.5.2022. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. 

Meillä olet mukana tekemässä yhteiskunnallisesti merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. Tarjoamme sinulle asiantuntevan työyhteisön tuen, monipuoliset tehtävät, mukavat työkaverit sekä työsuhde-edut. SPEK on perheystävällinen työpaikka. Joustavat työajat ja etätyöskentelymahdollisuudet edesauttavat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.  

Toimipaikkasi sijaitsee päätoimipisteessämme Helsingissä. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2023 saakka. Aloitus 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö on varautumisen, onnettomuuksien ehkäisyn ja pelastusalan asiantuntija, joka toimii ihmisten, omaisuuden ja ympäristön turvaksi. Kehitämme asumisen ja arjen turvallisuutta sekä tuemme palokuntia ja muita pelastusalan toimijoita.

Lisätietoja tehtävästä:

Kehittämispäällikkö Niko Ara, p. 040 482 0806, ti 19.4. klo 12–13, ke 20.4. klo 12–12.30 ja klo 15–15.30 

Täytä hakemus tästä linkistä

Uusimmat