Uutiset

Uutiset

Kaksi palokuntanuorta sammuttamassa liekkejä nestesammuttimella. Teksti Palokuntanuorten SM-kilpailut 18.5.2024 Helsinki

Julkaistu 26.04.2024

Tule seuraamaan palokuntanuorten SM-kilpailuja Kansalaistorille Helsinkiin

Palokuntanuorten SM-kilpailut järjestetään tänä vuonna lauantaina 18.5. klo 10–14 Helsingin Kansalaistorilla, keskustakirjasto Oodin edustalla. Pääset tutustumaan palokuntanuorisotoimintaan ja nauttimaan kisatunnelmasta!

Palokuntanuoret kisaavat Suomen-mestaruuksista lauantaina 18.5. klo 10–14. Paikka on Helsingin Kansalaistori, keskustakirjasto Oodin edustalla. 

Mukaan on ilmoittautunut 39 joukkuetta eri puolilta Suomea.

Kilpailun avajaiset alkavat klo 9.30 ja itse kilpailut käynnistyvät klo 10. 

Kisapaikalla pääset tutustumaan palokuntanuorisotoimintaan ja seuraamaan palokuntanuorten suoriutumista kisaradoilla, joilla testataan nuorten yhteistyökykyä ja sammutus- ja pelastuskaluston käsittelytaitoja. 

Paikalla on myös paloauto ja kivaa tekemistä koko perheelle. Tervetuloa seuraamaan vauhdikkaita SM-kilpailuja ja kannustamaan kilpailijoita!

Kilpailun järjestää Helsingin Pelastusliitto ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö. Kilpailun suojelijana toimii sisäministeriön pelastusylijohtaja Kimmo Kohvakka.

Karttanäkymä, johon merkattu Kansalaistorin sijainti.
Palokuntanuorten SM-kilpailut järjestetään Kansalaistorilla Helsingissä, keskustakirjasto Oodin edustalla. Lähde: palvelukartta.hel.fi

Tarkempia tietoja kilpailijoita varten löytyy tapahtumakalenteristamme.

Uusimmat