Uutiset

Uutiset

Palokuntoon

Julkaistu 14.06.2021

Sinustako Palokuntoon-lähettiläs? Hae mukaan nyt

SPEK etsii Palokuntoon-lähettiläitä jakamaan liikunnan iloa palokuntanuorten viikkoharjoituksiin.

Palokuntaharrastuksen yhtenä tavoitteena on opettaa lapsille ja nuorille liikunnallisen elämäntavan merkitys oman hyvinvoinnin tukena. Lapsen ja nuoren on hyvä myös ymmärtää, että fyysisen aktiivisuuden ja kunnon lisääntyessä, hän selviytyy paremmin myös palokuntatoimintaan liittyvissä tehtävissä, jolloin toiminnan voi kokea mielekkäämmäksi ja motivoivammaksi. Tärkeimpänä on kuitenkin liikunnan ilo ja yhdessä tekeminen. 

Palokuntoon-lähettiläänä toimit innostajana ja kannustajana omalla alueellasi. Saat SPEKiltä valmiita viikkoharjoituskortteja, joiden tehtäviä voit toteuttaa omassa nuoriso-osastossasi. Luot esimerkilläsi positiivista ilmapiiriä liikunnan ympärille ja jaat materiaalia viikkoharjoituksista sosiaaliseen mediaan. Samalla toimit alueella toimivien harrastajien ja SPEKin toimihenkilöiden välisenä yhteyshenkilönä ja jaat viestiä ja palautetta molemmin puolin.

Tutustu Palokuntoon-liikuntaohjelmaan täällä: https://www.palokuntaan.fi/palokuntoon

Voit kysellä lisätietoja tai ilmaista halukkuutesi lähteä mukaan Palokuntoon-lähettilääksi SPEK palokuntapalvelujen järjestöohjaaja Camilla Elglandille. 

Camilla Elgland
järjestöohjaaja 
camilla.elgland(at)spek.fi 
040 773 3281

Uusimmat