Uutiset

Uutiset

Palokuntalaistarina-videokilpailu, palkintoa 1 000 euroa.

Julkaistu 03.04.2023

Videokilpailu palokunnille alkaa – palkintona 1 000 euroa

Onko palokunnassasi tarina, joka odottaa kertomistaan? Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö järjestää palokunnille Palokuntalaistarina-videokilpailun 3.4.–31.5.2023.

Palokuntalaistarinat voivat liittyä palokunnan henkilöihin tai toimintaan. Videoiden arvioinnissa painotetaan kiinnostavaa tarinaa, joka luo positiivisen ja arvostusta herättävän kuvan palokuntatoiminnasta.

Kilpailun palkintona on 1 000 euron stipendi, jonka SPEK on saanut jaettavaksi Turvallisuuden tukisäätiöltä.

Tarinoita Suomen eri palokunnista ja osastoilta

Mikä sai liittymään palokuntaan? Mikä on saanut pysymään mukana palokuntatoiminnassa jopa vuosikymmeniä? Miten palokuntanne on kehittänyt toimintaansa monipuolisemmaksi?

Kaikki Suomen palokunnat ja palokuntien eri osastot voivat osallistua palokuntalaistarinoidensa jakamiseen sosiaalisessa mediassa. Palokunnissa on yhtä monta tarinaa kuin on palokuntalaistakin!

Kuvaa video, julkaise se somessa ja ilmoittaudu mukaan!

Kilpailuun osallistutaan kuvaamalla Palokuntalaistarina-video, julkaisemalla se jossakin sosiaalisen median kanavassa (Instagram, Facebook, Youtube) käyttäen tunnistetta #palokuntalaistarina ja ilmoittautumalla mukaan kilpailuun erillisen kilpailulomakkeen kautta.

Kilpailuajan päätyttyä videoista järjestetään yleisöäänestys, jonka tulos on yksi kilpailun arviointikriteereistä.

Palokuntalaistarina-videoiden kautta haluamme tuoda esille palokuntien onnistumisia ja hyviä toimintatapoja sekä lisätä palokuntatoiminnan tunnettuutta.

Katso lisätiedot Palokuntalaistarina-videoiden tekemisestä ja kilpailuun osallistumisesta osoitteesta www.palokuntaan.fi/palokuntalaistarina.

Uusimmat